Enquête gescheperde schaapskuddes

 

Onlangs startte het praktijknetwerk ‘verbeteren positionering gescheperde schaapskuddes’. Het praktijknetwerk gaat een geaccrediteerde opleiding voor schaapherders opzetten, een kwaliteitsregeling ontwikkelen en een aantal communicatieactiviteiten zoals een online kennisbank ontwikkelen.

Graag wil het praktijknetwerk u vragen om een korte enquête in te vullen. Met de enquête verzamelt het praktijknetwerk de wensen en behoeftes van schaapherders met betrekking tot een opleiding voor herders en de kwaliteitsregeling. Met deze informatie kan het praktijknetwerk het project verder toespitsen, binnen de kaders van de subsidieverlening. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten.

Wanneer u via een stichting, organisatie of bedrijf een schaapskudde of schaapherders vertegenwoordigt, wilt u deze enquête dan zelf invullen en daarnaast andere schaapherder(s) attenderen op deze enquête? Op deze manier bereikt het praktijknetwerk zo veel mogelijk schaapherders.

U kunt de enquête via deze link invullen: http://ow.ly/wSwgQ

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoort het praktijknetwerk graag van u. U kunt ons bereiken via info@schapenvoornatuur.nl. Daarnaast kunt u ons aanspreken tijdens de Dag van het Schaap op 31 mei in Ermelo, waar we aanwezig zijn met een stand en een presentatie verzorgen. 

Het ministerie van Economische Zaken verleent subsidie aan het Praktijknetwerk verbeteren positionering gescheperde schaapskuddes.